Hollandse Meesters uit Laren Topkwaliteit en vakmanschap in schilderwerk en wandafwerking
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Voor kleuradvies op maat
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Onderhoud van uw huis of bedrijfspand in veilige handen

Huisschilder PlanĀ 

Het Huisschilder Plan -met de bijbehorende unieke garanties- kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. Een bedrijf met hoge vakkundige kwaliteiten zoals Henk Bakker Meesterschilders. U bent daardoor verzekerd van vakmensen. Schilders die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u en uw huis tevreden zullen zijn.

De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk meer dan de kosten van het Huisschilder Plan, met het professionele onderhoud door onze huisschilders.

Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd.

Wie zelf al eens zijn huis van top tot teen in de verf gezet heeft kan beamen dat het veel tijd en vakmanschap vergt. En zelfs niet ongevaarlijk is. Experts beweren dat het merendeel van de ongelukken die ons overkomen om en in het huis gebeuren. Zeker waar er geklust wordt.

Wees zeker van de kwaliteit van de schilderwerken en denk aan uw veiligheid. Laat het over aan de vakmannen van Henk Bakker Meesterschilders. De Meesterschilders die beschikken over de kennis, de handigheid en de juiste materialen. Met het Huisschilder Plan bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd of het werk waar u het beste in bent.

Uw voordelen op een rijtje

  • Gegarandeerd kwalitatief onderhoud van uw huis
  • Veiligheid voor u en uw gezin
  • Analyse en advies over het huisschilder plan
  • Garantie en kostenbeheersing
  • Erkend vakmanschap van uw huisschilder

Het Huisschilder Plan is een maatwerkplan dat in overleg met u wordt opgesteld. Wanneer, wat, waar en hoe.
Bij het meerjarige Huisschilder Plan (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden.

Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend. Geen misverstand meer mogelijk.

Heeft u vragen over alle voordelen van het Huisschilder Plan? Neem contact met ons op en vraag om het: Huisschilder plan!

buitenschildericoon.jpg

Buitenschilder

Betrouwbaar kwalitatief meesterschilderwerk.

raamkozijn.jpg

BINNENSCHILDER

Muren, kozijnen en deuren schilderen en behangen.

binnenschilder_icoon.jpg

WANDBEKLEDING

Specialist in wandbekleding.

houtrot.jpgHOUTROTREPARATIE

Houtrot? Zo lossen wij dat op...

icoon1.pngKLEURADVIES

Hoogwaardige service met kleuradvies.

icoon3.pngMEERJARENPLANNING

Planning voor toekomstig onderhoud.